ДП “Кіровоградтепло” просить кіровоградців погасити борги

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

ДП “Кіровоградтепло” нагадує споживачам, що закінчується 2015 рік і саме час погасити наявну заборгованість за послуги теплопостачання та зустріти Новий рік без боргів, тим більше, що своєчасні розрахунки та дотримання платіжної дисципліни споживачами підприємства є головною умовою стабільного перебігу опалювального сезону 2015/2016 р. Персоналом підприємства здійснюється значний обсяг робіт, щоб теплотехнічне устаткування працювало надійно та без аварійних ситуацій.

Звертаємось до вас із наполегливим проханням – терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення!

Звертаємо вашу увагу, що своєчасне та добровільне погашення заборгованості за послуги централізованого теплопостачання дасть вам можливість уникнути примусового стягнення вказаної заборгованості, зокрема шляхом її стягнення державної виконавчої служби через накладання арешту на рухоме та нерухоме майно, його примусової реалізації, звернення стягнення на заробітну плату та пенсію.

Боржники підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, можуть звернутись до абонентного відділу для укладення договору реструктуризації заборгованості та уникнути стягнення заборгованості у примусовому порядку.

Запрошуємо споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар