Кіровоградські дорожники підготувалися до зимових холодів

Синоптики прогнозують погіршення погодних умов. Підрядні організації Служби автодоріг у Кіровоградській області готові зустріти справжню зиму. Вже з сьогоднішнього дня синоптики прогнозують різке зниження температури повітря, рясні опади у вигляді снігу та мокрого снігу та пориви вітру 20 метрів в секунду. Про це повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.

“Зима не прийшла зненацька, на календарі вона вже давно панує, а до погіршення погодних умов ми готувалися ще з осені, – зазначає начальник Служби автодоріг Сергій Поліщук. – Ми постійно тримали і тримаємо на контролі готовність підрядних підприємств зустріти сніг, ожеледицю та інші зимові явища, які є характерними для цієї пори.

До ліквідації наслідків зимової негоди готові  45 піскорозкидачів, 2 солезподілювачі, 35 одиниць навантажувальної техніки, 12 бульдозерів, 26 автогрейдерів та 4 роторних снігоочищувачі та інші.

Ми розробили графік чергувань, кожен з підрядників, хто задіяний в зимовому експлуатаційному утриманні теж розробили такий графік, щоб ми могли цілодобово працювати, якщо виникне така необхідність, – пояснює начальник відділу з ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг і штучних споруд Олексій Донченко. – Негоди минулих років показали нам наші слабинки, тому в цьому році ми працювали над цим і сподіваємося, що зможемо забезпечити безперебійних рух транспорту по області”.

Звертаємося до користувачів доріг з проханням не нехтувати правилами дорожнього руху, дотримуватися швидкісних норм і доукомплектувати автомобіль на зиму. Тримайте в авто лопатку, теплі пледи, компактний зарядний пристрій до мобільного та скребки для очищення скла.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар