Першу зарплату міського голови отримала 11-річна кіровоградка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Андрій Райкович, від початку своєї діяльності на посаді міського голови,  публічно повідомив, що перераховуватиме свою заробітну плату на благочинність для матеріальної підтримки кіровоградських дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.  

Андрій Райкович дотримав свого слова. Першу зарплату міського голови отримає кіровоградська дівчинка Марина Бабаєва.

Марині 11 років, її виховує бабуся. Дівчинка має важке захворювання, але вона сильна за характером людина і веде активний спосіб життя.

Із 2013 року Марина почала займатися в гуртку килимарства Центру естетичного виховання “Росток”. За два роки вона стала переможницею семи Міжнародних і Всеукраїнських фестивалів у номінаціях “Декоративно – ужиткове та образотворче мистецтво”. Роботи дівчинки сонячні і сповнені дитячого життєвого оптимізму.

Кожного місяця заробітна плата міського голови буде перераховуватися щоразу іншій кіровоградській дитині, яка гостро потребує допомоги, запевнив Андрій Райкович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар