Кіровоградський підприємець наривається на неприємності у Миколаєві (ФОТО)

Поки представники влади міркують про те, чи потрібно встановлювати вагові комплекси, перевантажені фури продовжують розбивати дороги. При цьому вони ігнорують зауваження, які їм робили раніше. Активіст групи з контролю ремонту доріг Євген Воловий нещодавно опублікував відео, де перевантажений зерновоз ПП «Шевченко» з Кіровограда знову їздить по Миколаєву – повідомляє “Автовод”.

Нагадаємо, у серпні директор департаменту автомобільного транспорту та стратегічного планування автомобільних доріг Мінінфраструктури України Роман Хміль розповів, що у компанії «Нібулон» 135-тонна фура ФОП «Шевченко» зламала ваговий комплекс. Підприємство відхрестилося від цих звинувачень сказавши, що вага була в межах норми.

Після попереджень перевізник знову з’явився в Миколаєві. Його зафіксували на фото і відео активісти, які займаються контролем ремонту доріг. До кого він приїхав, поки невідомо: «Той самий ПП Шевченко, з яким наші перевізники проводили виховну роботу і давали слово, що цей ідіот більше в Миколаєві не з’явиться», – пише Воловий.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар