На Кіровоградщину прибула волонтерка із Корпусу Миру США

Волонтерку із Корпусу Миру США  Алесандрію Хайнес цими днями радо зустріли в Олександрійському районі.  Сюди вона прибула  в рамках реалізації проекту “Молодіжний розвиток”, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Сама 23-річна американка родом із міста – курорта  Форт – Лодердейл, яке знаходиться   на східному узбережжі південної Флориди. Вона – студентка університету. Проте, на короткий проміжок часу перерве своє навчання, і буде працювати у Протопопівській  школі на Олександрійщині.

Символічно, що до цієї громади Алесандрія прибула саме напередодні головного свята католицького світу – Різдва. Тепло зустріла її дружня шкільна родина. Діти продемонстрували свої знання з англійської, познайомили Алесандрію із традиціями школи, привітали із святом та вручили символічні подарунки на згадку про хвилюючу зустріч.

Освітяни впевнені, що час, який Алесандра проведе в Протопопівській школі, піде на користь дітям, педагогічним працівникам, батькам та її самій.

Хочу наголосити, що це не перша волонтерка  із Корпусу  Миру США, яка відвідує Олександрійщину, адже районний відділ освіти протягом 2008-2015 років тісно співпрацює з даною організацією. У ході реалізації проекту “Молодіжний розвиток” до  району прибували волонтери зі Сполучених Штатів, які протягом двох років живуть та працюють у місцевих громадах.

Наталія Луценко для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар