Під колесами екс-мера Києва загинув будівельник із Кіровоградщини. Життя родини 5 років потому (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Як зараз живе родина чоловіка, якого збив Олександр Омельченко у 2009 році. У листопаді 2009 екс-мер Києва Олександр Омельченко збив на пішохідному переході 48-річного будівельника з Кіровоградщини. Тоді він сплатив родині компенсацію і від усіх претензій сім’я загиблого відмовилася. Слідчі через рік після ДТП закрили справу.

Знімальна група ТСН поїхала у село Войнівка на Кіровоградщині, щоб подивитись як мешкає родина 5 років потому.

Сайт “Моя Олександрія” пише про історію 5-річної давності.

48-річний житель села Войнівка Олександрійського району Олександр Карпінський працював у Києві виконробом. ДТП сталося на Столичному шосе в листопаді 2009 року. Омельченко мчав на позашляховику. Від отриманих травм александриец помер на місці.

Спершу свідки стверджували, що наїзд стався на пішохідному переході біля зупинки громадського транспорту. Пізніше ці відомості з матеріалів зникли, а самі свідки навідріз відмовилися спілкуватися з пресою.

Омельченко оплатив похорон та поминальний обід, виплатив 14 000 гривень, а потім ще 5000 гривень, купив сім’ї житло в Олександрії і легковий автомобіль. У червні 2010 року справу закрили через відсутність складу злочину. Експерти піднесли справу так, ніби Карпінський перебігав трасу за дюжину метрів до зебри.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар