LifeNews попереджає росіян про диверсантів із Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Російське видання LifeNews із посиланням на власні спецслужби попереджає жителів федерації про українських диверсантів, які ніби-то їдуть до Росії під виглядадом біженців. 7 із 16 ймовірних диверсантів – із Кіровограда та Олександрії.

Одне із пропогандистських російських ресурсів LifeNews опублікував список цих імовірних диверсантів із України. Окрім LifeNews про “провокації” повідомив сайт EAdaily та декілька інших ресурсів – у Росії чекають на диверсантів з України

“Російські спецслужби попередили про можливе перекидання в РФ диверсійної групи з України. За даними правоохоронців, в її складі 16 осіб: 12 чоловіків і чотири жінки у віці від 25 до 49 років. Диверсанти можуть проникнути в нашу країну під виглядом біженців. Також повідомляється, що в підготовці громадян Незалежної брали участь іноземні спеціальні служби.

Співробітники ДІБДР оглядають автомобілі та документи всіх приїжджають з території України.

“Керівникам ТСЖ, ЖБК, готелів дано розпорядження посилити контроль щодо забезпечення заходів безпеці, перевірити відеоспостереження, посилити охорону”, – повідомило джерело LifeNews в правоохоронних органах.

Адміністратори готелів підтверджують, що правоохоронці регулярно перевіряють списки заселилися в готелі.

“Співробітники пройшли інструктаж із заходів реагування”, – розповіла юрист ТОВ «Девіс» Олена Малахова. – Ми отримуємо орієнтування на підозрілих осіб, і, якщо вони будуть виявлені, співробітники повідомлять про них. Крім того, ведуться списки постояльців, які ми передаємо в компетентні органи”.

У розпорядженні LifeNews опинився список українців, імовірно, що готують теракт в Росії. Серед них жителі Києва, Кіровограда, Львова та Харкова.

(список Перша електронна публікує мовою оригіналу)

  1. Бисюк Л., 1990 г.р., Киев.
  2. Богословский И., 1980 г.р., Кировоград.
  3. Дубина Г., 1985 г.р., Кировоград.
  4. Коробка А., 1982 г.р., Кировоград.
  5. Крыжановский В., 1982 г.р., Кировоград.
  6. Логвинова Т., 1982 г.р., Кировоград.
  7. Мишенко Н., 1980 г.р., Львов.
  8. Пономаренко В., 1984 г.р., Жданов.
  9. Покутня Н., 1986 г.р., Киев.
  10. Письменюк А., 1986 г.р., Александрия.
  11. Рожевская И., 1989 г.р., Киев.
  12. Руденко О., 1988 г.р., Киев.
  13. Сахенко А., 1990 г.р., Киев.
  14. Федоров А., 1990 г.р., Александрия.
  15. Цвиркун О., 1989 г.р., Харьков.
  16. Ярошевский А., 1966 г.р.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар