Мешканці проблемних гуртожитків Кіровограда заручились підтримкою нардепа (ФОТО)

Учора, 19 грудня, дві зустрічі з мешканцями проблемних кіровоградських гуртожитків – на вулиці Героїв Сталінграда, 13 та на проспекті Університетському, 21 – провів народний депутат України Дмитро Лінько. “Радикал” зустрівся з активом гуртожитків, які роками воюють з офіційними власниками будівель за своє житло та пообіцяв докласти максимум зусиль. Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Златопіль.

Під час першої зустрічі, яка пройшла учора о 14-00, з мешканцями гуртожитку по вулиці Героїв Сталінграда, 13 Дмитро Лінько пообіцяв підключити до вирішення питання юристів, надіслати відповідні запити, аби встановити правомірність дій власника гуртожитку та підключити до вирішення проблем мешканців депутатів із фракції “РПЛ” в Кіровоградській міськраді.
На другій зустрічі, з активістами гуртожитку по проеспекту Університетському, 21, Дмитро Лінько отримав з рук активістів копії документів, рішень суду та міської ради і поообіцяв надіслати звернення до прокуратури. Тут, зізнався нардеп, ситуація більш прозора і “вигідніша” для активістів, адже неозброєним оком помітно, що через шахрайство будівля, разом з людьми опинилася у власності приватного підаприємства. Усі проблеми мешканців. переконаний нардеп, можна буде вирішити після остаточного скасування свідоцтва ПП “Вагран” на право власності на будівлю, якої, до речі, просто офіційно не існує.
Загалом, мешканці обох гуртожитків залишилися задоволені зустріччю, адже зараз вони хапаються за будь-яку надію. Зазначимо, що це вже не перший народний депутат, який обіцяє вирішити проблеми мешканців пргоблемних кіровоградських гуртожитків. Зазвичай усе “вирішення” закінчувалося “триманням на контролі цього питання”.
PC190628
PC190630
PC190632
Поширити:

Залишити коментар:

коментар