На центральній площі Кіровограда засяяла головна ялинка міста (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 19 грудня, на площі героїв Майдану було запалено вогні головної ялинки міста.


Головними учасниками дійства стали святий Миколай, Дід Мороз і Снігуронька, міський голова Андрій Райкович і заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко.

На центральній площі міста зібралось декілька сотень кіровоградців різного віку. Звертаючись до присутніх, Андрій Райкович побажав усім добра,тепла і злагоди у новому році. Не забув міський голова і про земляків-військових, які зараз перебувають у зоні АТО.

“Нехай ці вогні, що зараз засяють, освітлюють шлях у новому, кращому, році. І нехай ті, хто зараз потребує цього найбільше, наші хлопці, знають про те, що ми їх підтримуємо!”, – наголосив Андрій Райкович.

Читайте також: Наступного року головна ялинка Кіровограда стоятиме не на площі Героїв Майдану?

Сергій Коваленко відзначив, що йому дуже подобається оновлений вигляд центральної частини Кіровограда. “Нехай погода зовсім не зимова і замість снігу ми маємо туман, але це не завадить нам створювати новорічний настрій. Бажаю усім і малятам і дорослим чудових свят і чарівної зими!”, – сказав заступник губернатора.

Далі своє слово узяв Дід Мороз і після кількох замовлянь головна Кіровоградська ялинка засяяла новорічними вогнями.

До речі, Головна ялинка міста висотою входить до 10 найвищих ялинок України.

Читайте також: Головна ялинка Кіровограда – одна з найвищих в України

Більше фото тут.
Білоконь катерина, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар