Прокурори привітали дітей зі святом Миколая (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Не один рік у прокуратурі Кіровоградщини існує традиція – напередодні свята Миколая Чудотворця відвідувати підшефні заклади для дітей, позбавлених батьківського піклування.

Цьогоріч заступник прокурора Кіровоградської області Олексій Варакін та керівник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Алла Мороз завітали до вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Кіровоградської обласної ради.

Вітаючи із святом Олексій Варакін побажав дітям міцного здоров’я, щастя, здійснення найзаповітніших мрій та щоб любов і опіку Святого вони відчували упродовж усього життя. У подарунок від колективу прокуратури області діти отримали спортивний інвентар та іграшки.

Вихованці навчально-реабілітаційного центру, як знак вдячності, презентували працівникам прокуратури власноруч зроблені вироби.  Крім того, для гостей дітки підготували чудовий святковий концерт.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар