У Кіровограді навмисно пошкодили пільговий маршрутний автобус (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора ввечері на селищі Новому невідомий зловмисник каменем розбив скло великогабаритного пільгового автобусу «Неоплан», який курсує між Кіровоградом і селищем Новим. Пошкодити скло йому вдалося лише з другої спроби.

Про це кореспонденту Першої електронної газети повідомили представники фірми-перевізника ПП «Сервіском», яка обслуговує маршрут.

Як розповідає водій пан Василь, який того вечора перевозив пасажирів, автобус лише розпочав рух за маршрутом і встиг доїхати до другої зупинки (біля Центру дитячої та юнацької творчості), як почулося два глухих удари. Водій відразу подумав, що в салоні в когось щось упало. Розбите скло виявила кондуктор, яка пішла оглянути салон.

«Ми вийшли з автобусу і побачили, що у боковому склі застряг камінь, а саме скло пустило тріщини. Ми відразу викликали поліцію», – розповів водій. На момент інциденту в салоні знаходилось близько десяти пасажирів.

На думку пана Василя, хуліган діяв конкретно задля пошкодження транспортного засобу, адже робив дві спроби розбити скло. Чи пов’язаний цей напад з переділом ринку перевезень – йому невідомо. Представники перевізника та водій запевнили, що не мають ніяких конфліктів з іншими перевізниками та водіями.

Як повідомила кореспонденту Першої електронної газети речниця обласної поліції Віталіна Бевзенко, справу занесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, наразі проводиться перевірка і пошук підозрюваних.

Пошкоджений автобус «Неоплан» є одним з двох великогабаритних транспортних засобів перевізника ПП «Сервіском», який за  сприяння народного депутата України Станіслава Березкіна реалізує соціальну ініціативу з пільгового перевезення пасажирів – у цих автобусах безкоштовно перевозять всі пільгові категорії населення, а вартість проїзду для інших складає 2 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар