Кіровоградські поліцейські продовжують марафон добрих справ (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Малята з Кіровоградського будинку дитини отримали до Дня Святого Миколая від правоохоронців солодкі подарунки та фрукти. Ласувати гостинцями діти почали відразу, як тільки взяли пакунки до рук, адже з того для них і починається справжня атмосфера свята.

Візит саме до цього закладу для поліцейських по-особливому хвилюючий, мабуть, як і для всіх людей, які хоча б раз відвідали його мешканців. Від народження і до 6 років дітки-сироти та ті, чиїх батьків позбавили батьківських прав, цілодобово перебувають під опікою медичного персоналу і більшість з діток навіть не здогадуються про те, що не мають власної родини.

Приділити особливу увагу малятам та передати подарунки «від Миколая» прибули шеф кіровоградської поліції Сергій Кондрашенко та керівник управління поліції охорони в області Володимир Луньов. У супроводі головного лікаря закладу гості оглянули умови проживання малечі, а також із задоволенням поспілкувалися з дітками.

“Коли такі крихітки пильно заглядають тобі в очі, чекають подарунків, бо для них це поки і є основна увага, хіба ж хтось наважиться не виправдати їх надії, – сказав Сергій Кондрашенко. – Вони відчувають добре ставлення до себе і тому повинні отримувати належну турботу, аби вирости щасливими дітьми”.

За подарунки для малят правоохоронцям подякував головний лікар будинку дитини Петро Пастух:«Ми вдячні за те, що наші поліцейські знаходять можливість і допомагають малечі. Завдяки такій підтримці ми забезпечуємо діток усім необхідним. Будемо раді бачити поважних гостей знову і спасибі за їх добрі справи».

 Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар