У Кіровограді спецпризначенцям вручили народні нагороди (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 18 грудня, у Кіровограді військовим з 3-го полку спецназу вручили “Ордени за вірність народу України”.

“Нагород буде багато, – каже представник ЗСУ, – проте сьогодні є лише 14 для спецпризначенців”.

Бійці для нагородження були обрані керівниками підрозділів – вони особисто знають кожного і змогли обрати військових, гідних цих відзнак. Це виключно ті воїни, які брали участь в АТО, які ризикували своїм життям, щоб рятувати побратимів. Війна зробила з них героїв.

“Згадайте свій перший бій – як було страшно. А як було страшно у другому бою, бо ви вже знали, що хтось може впасти. Потім ви дізнались, що таке допомога друга, останній магазин…” – звертаючись до вишикуваного полку, зазначив представник ЗСУ.

Сьогодні військові отримали нагороди не від держави – від народу. Вручення орденів ініціював підприємець зі Знам’янщини, який скромно навіть імені свого називати не хотів. Ігор Матвєєв за власний рахунок замовив нагороди, не представлюючи жодної організації.

“Ордени за вірність народу України” – це народна нагорода для героїв. Відзнака для кращих із кращих. Сьогодні ордени отримали спецпризначенці. Проте це не останнє нагородження, тож ще не всі герої отримали свою подяку від народу, який вони захищають.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар