Долинські поліцейські застерегли школярів від порушення закону (ФОТО)

Працівники Долинського відділу поліції завітали до навчально-виховного комплексу в с. Ганівка Долинського району, де поспілкувалися з учнями 1 та 8 класів. Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на фейсбук-сторінку Долинського Відділу Поліції.
Правоохоронці Іван Мосіюк, Вікторія Мурзіна та Євгеній Сліпченко розповіли школярам про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, а також роз’яснили, як доведеться відповідати їхнім батькам за проступки своїх дітей.
Крім того під час спілкування поліцейські наголосили учням про недопустимість пропущення уроків без поважних причин, про шкоду паління та вживання алкогольних напоїв.
В ході проведеного заходу, дітлахи молодших класів залюбки погодились взяти участь у конкурсі малюнків «Я хочу бути поліцейським», своє бачення професії, малеча охоче продемонструвала на папері.
Наприкінці зустрічі правоохоронці показали службовий автомобіль, кожна дитина з великим захопленням та радістю відчула себе поліцейським сидячи за кермом автівки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар