У рамках програми Британської ради кіровоградці в Одесі розробляють схеми розвитку суспільства (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградці Ірина та Сергій Ткаченки в рамках програми Active citizens від Британської ради в Україні поїхали до Одеси на тренінги  активних громадян.

Пише Ірина Ткаченко на своїй сторінці у Фейсбуці

Ірина та Сергій Ткаченки викладають на кафедрі видавничої справи та редагування у КДПУ ім. В. Винниченка. У родини Ткаченків вистачає часу і на генерацію ідей, і на втілення їх у життя, і на участь у різноманітних проектах.

Читайте також: “Кіровоградці стали слухачами Відкритого Університету Майдану (ФОТО)”

“Перший день в навчальному візиті до Одеси в рамках програми Active citizens від Британської ради в Україні. Зустріч з новою очільницею Одеської митниці: реальні реформи, бачення стратегії вирішення проблем, конструктивний досвід, проектний підхід на рівні держави. Концентрація інноватики в Одесі зашкалює. Другий день в Impact Hub. Ми створюємо проактивні візії розвитку громадянського суспільства. І це не абстрактні речі”, – пише викладач.

Читайте також: “Кіровоградська родина отримала подарунок від львівського видавництва (ФОТО)”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар