На прохання Райковича ДАІ вартує парковку за міськрадою (ФОТО)

В Кіровограді працівники ДПС чергують за приміщенням Кіровоградської міськради по пров. Центральному. Ймовірно таким чином правоохоронці намагаються запобігти запаркуванню цієї ділянки дороги. Також там з’явився дорожній знак “Зупинку заборонено”.

Службова автівка працівників ДПС розташувалась біля магазину “Вища ліга” по пров. Центральному. Також правоохоронці розмістили вздовж узбіччя дороги пластикові конуси. Зазначимо, заборона на паркування стосується лише узбіччя дороги навпроти міськради, біля самої адмінбудівлі водії спокійно паркують автівки.

Прес-секретар обласної ДАІ Ольга Волок на звернення журналіста Першої електронної газети відповіла, що не володіє інформацією стосовно вищезгаданої події.

Нагадаємо, два тижні тому міський голова Андрій Райкович на нараді звернувся до представників ДАІ з проханням розвантажити центральну частину міста від припаркованих авто. Ососбливу увагу Райкович приділив вищевказаному провулку за будівлею міськради, який за його словами, в денний період часу постійно запаркований.

фото: Фейсбук-сторінка Андрія Максюти

Поширити:

Залишити коментар:

коментар