Поліцейські Кіровоградщини долучилися до проведення Дня благодійності (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники територіальних підрозділів відвідали діток родин преселенців з зони АТО які мешкають на території Кіровоградської області, а також з сімей загиблих на Сході країни та  сімей, у яких батьки яких зараз несуть службу, захищаючи кордони держави.

У Олександрії правоохоронці в черговий раз завітали до родини Харкових, яка переїхала з невеликого селища Луганської області більше року тому. Мама Олеся самотужки виховує 11-річного сина та 5-річну доньку. Поліцейські пригощали дітей солодощами та вручили подарунки.

У Долинському районі правоохоронці провідали сім’ю Ткаченків. Анатолій та Наталія з шістьма дітками близько півтора року тому залишили свою домівку у м. Сніжному Донецької області. Правоохоронці передали родині продукти харчування, солодощі, та фрукти.

Не залишилася без уваги і родина Шатоха, яка вже близько року проживає на території Онуфріївського району і якою опікується місцеве відділення поліції. Гостей зустрічали мама Оксана Єгорівна з старшим сином. Поліцейські передали їм пакунки із солодощами для двох молодших дівчат.

Під час відвідин родини Анастасії Полякової з міста Алчевська Луганської області, яка нині мешкає в Олександрівському районі, начальник відділення поліції Сергій Козяр вручив її синам Михайлу та Олександру солодкі подарунки.

Родину Олени Русенко, яка залишила домівку у м. Авдіївці Донецької області та мешкає з двома дітками у Знам’янському районі, відвідав начальник відділу поліції Андрій Бензар. Він подарував дітлахам іграшки та солодощі, поцікавився життям сім’ї та зазначив, що в майбутньому працівники поліції приділятимуть їх родині більше уваги.

Завітали поліцейські і до Світловодської школи-інтеранту №1, де навчаються та проживають діти, батьки яких несуть службу у зоні АТО. Правоохоронці привітали 2-класника Іллю та 7-класницю Оксану з наступаючими святами та пригостили солодощами. Під час розмови дівчинка розповіла, що її батько вже 7 місяців перебуває на Сході України. А Ілля поділився про те, що його тато нещодавно приїжджав у відпустку, а зараз знов відбув до зони АТО.

У Компаніївському районі начальник місцевого відділення поліції Володимир Гавриленко у селі Першотравенка провідав сім’ю Валерія Педюри, який з червня 2015 року на Сході країни. Його дружина, на даний час, виховує двох спільних дітей та трьох малолітніх онуків. За сприяння керівництва Компаніївського ВП було вирішено питання щодо забезпечення потреб родини у зимовий період дровами. Також правоохоронці докладають зусиль, аби допомогти сім’ї додатково отримати паливо (полети).

Ульяновські правоохоронці завітали до дітей, батьки яких загинули у зоні проведення АТО. Людмила Побережець виховує донечку Марійку, якій ще не виповнилося і трьох років. Ольга Харті самотужки ставить на ноги двох синів Дмитра і Дениса. Малечі поліцейські подарували солодкі гостинці.

Працівники Бобринецького відділу поліції вручили подарунки дітям-сиротам, тато яких також загинув на Сході країни. Родина Гаспарян проживає у селі Червонопілля. Мама двох дівчаток Тамара не могла стримати сліз під час візиту правоохоронців та подякувала за увагу і підтримку.

За матеріалами органів поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар