Кіровоградці мають шанс побачити штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

14 грудня в Кіровограді (Кіровоградський національний технічний університет) відбулася презентація інтерактивного проекту «НАТО КВЕСТ». Задача проекту – у цікавій формі спонукати людей досліджувати питання євроатлантичної інтеграції України, пропонуючи участь в інтернет-вікторині та інших онлайн-конкурсах про НАТО, які відбуваються в рамках проекту «НАТО КВЕСТ».

«Переможці конкурсів поїдуть у штаб-квартиру НАТО в Брюссель, а також в інші країни-члени НАТО, матимуть змогу відвідати літній табір «Євроатлантік-2016» та отримувати інші заохочувальні призи. Для журналістів регіональних медіа буде конкурс на найкращий матеріал в місцевих ЗМІ (друкований чи відеоматеріал), для блогерів – на найкращий допис в розділі «НАТО блоги» на сайті «НАТО КВЕСТ». Буде ще конкурс коротких відеороликів та інформаційних плакатів. Вся інформація про хід та результати конкурсів буде надрукована на сайті», – розповів автор проекту Михайло Колібабчук.


«Пришвидшити інтеграцію в НАТО – значить, наблизити перемогу над Росією у війні. Особливо важливо переломити хід подій в інформаційній складовій гібридної війни. Тому будемо більше виготовляти візуальної продукції, відслідковувати найбільш неадекватні матеріали про НАТО в медіапросторі. Будемо стимулювати пошук і спростування таких матеріалів – кожен, хто віднайде такий матеріал, буде отримувати додаткові бали в рамках «НАТО КВЕСТУ». Для авторів антинатівських псевдожурналістських досліджень введемо жартівливу номінацію «ватник тижня». А ще будемо проводити інформаційну роботу для учасників АТО – більшість з них не знає ані про стандарти НАТО, ані про діяльність Альянсу», – додав радник Міністра освіти і науки Сергій Пархоменко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар