Рятувальники Кіровоградщини нагадали як поводитись з опаленням (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

12 грудня, працівники 25-го пожежно-рятувального підрозділу у місті Новомиргороді провели рейдову перевірку, у ході якої роз’яснювали громадянам про необхідність суворого дотримання правил експлуатації газових та електронагрівальних приладів.

Рятувальники продовжують здійснювати профілактичну роботу щодо попередження виникнення пожеж у житловому секторі в опалювальний період. Зокрема, детально зупинилися на основних вимогах безпечного використання газового обладнання. У разі несправностей радили самостійно не втручатися у його конструкцію, а також системи газопостачання, димовідведення та вентиляції – у таких випадках завжди необхідно звертатися до спеціалістів відповідного профілю.

Рятувальники нагадали й про те, що надійною запорукою пожежної безпеки у побуті є утримання у справному стані електричної мережі та приладів. Також власникам домівок порадили не перевантажувати електромережу.

На завершення розмови всім учасникам рейду працівники Служби порятунку вручили листівки застерігаючого змісту.

За матеріалами прес-служби У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар