Кіровоградці взяли участь міжнародній ІТ-конференції “IT NonStop” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Нещодавно у столиці українського аутсорсингу Харкові відбулася міжнародна ІТ-конференція “IT NonStop”, проведена за підтримки корпорації DataArt, що була присвячена технологіям і розробці програмного забезпечення. Всього виступало 11 доповідачів з різних компаній та міст України. На конференцію зібралося більше ніж 350 учасників, у тому числі кіровоградці.

Розробник та видавець програмних додатків для мобільних операційних систем кіровоградець Владислав Єршов відвідує подібні конференції, щоб переймати досвід професіоналів.

“Доповіді, власне, як і увесь захід в цілому, заслуговує найвищих оцінок, – говорить Влад. – Хочу відзначити надзвичайну пізнавальну ціянність заходу – організатори настільки вдало зуміли підібрати доповідачів, що одночасно поєднали трендову компоненту із профільною складовою. День було прожито мною буквально на одному подиху. А досвід та знання, здобуті з виступів – поза всяким сумнівом, безцінні”.

Владислав багато спілкувався з представниками організаційного комітету, консультувався з гуру технологій, обговорював професійні моменти з колегами з різних куточків країни. Він відзначив, що захід пройшов на найвищому рівні а також почав серйозно розмірковувати над пошуком можливостей для проведення заходу подібного формату у нашому місті.
Кіровоградець, а нині студент-програміст Харківського Політехнічного Інституту,  Олександр Остапенко, який також був учасником конференції, теж залишився задоволеним: “Я був вражений розмаїттям тематичного матеріалу, який так філігранно подали спікери, – відзначає молодий фахівець. – Думки і поради, що я їх тут почув, неодмінно допоможуть мені у становленні як професіонала і стануть вагомими корективами на шляху подальшого фахового розвитку”.
Серед доповідачів були: Гліб Кузнєцов (GoodSellUs), Володимир Мельник (DataArt),  Андрій Альперт (DataArt), Дмитро Мантула (Global Logic), Юлія Писаревська (GoodSellUs),  Артем Сорокін (DataArt), Артем Захарченко (Devpro), Лідія Котлярова (Plarium), Сергій Сироватченко (Devart), Ігор Литвиненко (Dataart), Ігор Томич з (Itomych studio).
Поширити:

Залишити коментар:

коментар