Допоможіть сину кіровоградської волонтерки стати на ніжки

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Син кіровоградської волонтерки Юлії Мартинюк, яка опікується 34 мотопіхотним батальйоном, потребує допомоги. При народженні Вовчику поставили діагноз – діастрофічна дисплазія, артрогрипоз, двостороння вроджена клишоногість, двосторонній вроджений вивих стегон. Хлопчик чекає на операцію, яку треба зробити, доки йому не виповнилось 7 рочків. Іменини у Вовчика влітку.

За допомогою небайдужих людей Юлі вдалося зібрати 10,535 доларів і 800 євро. Загалом на операцію у  клініці Рамбам (Хайфа) потрібна 31 тисяча доларів (це без додаткових аналізів) та ще 37 тис. на реабілітацію в центрі реабілітації Алін (Єрусалим).

 “Хочу всім вам сказати величезне спасибі, низький уклін всім вам за допомогу! Кожен наступний крок у нашому житті буде присвячений саме вам, наші ангели-охоронці!! – написала Юля на своїй сторінці у Фейсбуці. – АЛЕ на жаль це ще далеко не кінець, ще потрібно і потрібно збирати гроші, а час просто летить, нам вже 6 років! В ідеалі нам зробити операцію потрібно до 7 років, а 7 нам буде влітку. Ми все ще віримо в диво і не тільки тому що скоро Новий рік, а тому, що вже знаємо, що чарівники є і вони серед нас! Допоможіть нам стати на ніжки і зробити свої складні, але такі довгоочікувані перші кроки! Спасибі від мене, Вови і всієї нашої родини! Ми молимося за кожного нашого помічника!!!”

За додатковою інформацією можна звернутися за тел.: (098) 383-85-48 – Юлія.
Кошти можна перерахувати на карту ПриватБанку : 5168 7572 2269 8088 на ім’я Юлія Мартинюк.

Читайте також: Кіровоградська волонтерка потребує допомоги, щоб поставити сина на ноги

Поширити:

Залишити коментар:

коментар