У Кіровограді Аграрна партія вимагає відставки уряду Яценюка (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 10 грудня, під Кіровоградською ОДА зібралося декілька сотень мітингувальників Аграрної партії. Переважна більшість протестуючих прибули з районів, зокрема з Бобринецького. Метою мирного страйку є висловлення громадянської позиції щодо збереження в бюджеті 2016 існуючої системи оподаткування для підприємств АПК.
“Скасування спецрежиму ПДВ для аграріїв означатиме крах галузі та банкрутство для багатьох сільгоспвиробників. Додаткове фіскальне навантаження на галузь поставить під загрозу продовольчу безпеку держави та збільшить соціальне напруження в суспільстві”, – вважає голова обласної партійної організації Аграрної партії Сергій Таровик.

Крім нього на мітингу виступали аграрії з районів і представники районних осередків Аграрної партії. Протестуючі навіть проголосували за відставку уряду Арсенія Яценюка.

Згодом до людей вийшов заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко. Він запевнив, що обласна влада завжди турбується про аграріїв області і розуміє їх стурбованість. Аграрії ж вручили заступнику голови ОДА резолюцію мітингу, яку Коваленко тут же обіцяв передати до Києва.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар