Представники кіровоградського місцевого самоврядування відзначили професійне свято(ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 7 грудня, у актовій залі Кіровоградської міської ради відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. 

Ювілейне, 15 свято (від часів здобуття Незалежності), представники місцевого самоврядування відзначили урочисто. У приміщенні міськради зібрались депутати, представники громадських організацій і ті, хто так чи інакше дбає про розвиток Кіровограда.

З нагоди свята міський голова Андрій Райкович привітав представників місцевого самоврядування і зауважив, що на якій би посаді не працювала людина, її найголовніша мета – дбати про рідне місто. “Наше завдання – перезавантаження влади. Ми маємо виправдовувати гасла, під якими йшли на вибори. Та при цьому необхідно відкинути політичні амбіції і робити спільну справу для нашого міста”, – наголосив міський голова Кіровограда.

Цьогорічні відзнаки були особливими: нагородами стали оригінальні гончарні вироби учнів 35-ї школи. З рук Андрія Райковича  відзнаку отримали: голова Ленінської районної у місті Кіровограда ради Руслан Фросіняк, голова Кіровської районної у місті Кіровограда ради Олександр Кришко і голова Новенської селищної ради – Сергій Денисенко.

Також пам’ятними сувенірами нагородили жінок-депутатів VII скликання.

Колектив міської ради та виконкому привітав Андрія Райковича зі святом і призначенням його на посаду міського голови. Депутати побажали натхнення, ініціативності та нових успіхів.

Також було відзначено старійшину депутатського корпусу Миколу Гамальчука і наймолодшого депутата Геннадія Маламена.

Довідка
Закон України “Про місцеве самоврядування” було ухвалено Верховною Радою України 7 грудня 1990 року.

Свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День місцевого самоврядування» від 25 листопада 2000:…враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності...”

Більше фото тут.

Білоконь Катерина, Перша електронна

Поширити:

Залишити коментар:

коментар