З початку року кіровоградці сплатили понад 3 мільярди гривень податків

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Платники податків області з початку 2015 року забезпечили надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на загальну суму 3 млрд. 16 млн. гривень, що на 303,6 млн. грн. більше минулорічного показника аналогічного періоду.

За словами фахівців відділу адміністрування єдиного внеску управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Кіровоградській області, тільки впродовж листопада до бюджету забезпечено надходження 306,5 млн. гривень ЄСВ, що більше на 43,7 млн. грн. ніж за листопад 2014 року.

Єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі, на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

Нагадаємо, що єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. За порушення норм законодавства про єдиний внесок до платників, на яких покладений обов’язок нараховувати, обчислювати та сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафів та пені.

Своєчасна сплата ЄСВ виступає гарантом соціального захисту для громадян при безробітті, нещасних випадках чи професійних захворюваннях та забезпеченням пенсійних виплат.

За матеріалами прес-служби ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар