«Серце матері» – це одна велика родина! (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Уже другий рік поспіль у Компаніївці з ініціативи місцевої громадської організації «Серце матері» та за підтримки громади, селищного голови Олександра Маслюкова і народного депутата України Станіслава Березкіна відбувається захід, приурочений Міжнародному дню людей з обмеженими можливостями. Цього року у районному будинку культури зібралися родини, в яких виховуються діти, які потребують особливої турботи, тепла та уваги. Для них організували концертну програму з піснями та конкурсами. Найменших учасників розважали клоуни.

“Ми робимо цей захід, щоб люди почувались, як у великій родині. У родині “Серце матері” більше 200 сімей із особливими потребами”, – сказала голова Кіровоградської обласної громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері” Людмила Шукрута. Нещодавно до цієї команди приєднався громадський активіст Іван Лушний, який очолив ГО в селищі Компаніївка.

Запрошуючи до слова помічника Станіслава Березкіна Ірину Малик, Людмила Шукрута зазначила, що народний депутат кілька років є членом їхньої родини,  і завжди приходить на допомогу. Ірина Малик передала від Станіслава Березкіна подарунки.

“Я вражена, як дівчата люблять своїх діток, як вони ними пишаються. Які вони красиві, щирі, відкриті мами. І це, мабуть, шлях до успіху. Дорогі мами, я хочу побажати вам не втрачати надії, віри в людей, в доброту їхніх сердець, і завжди пишатися своїми дітьми. Вони – неповторні. Бог створив нас різними, з різними можливостями, але головне, коли у людини добра душа, коли вона відкрита світу”, – сказала представник благодійного фонду народного депутата Станіслава Березкіна “Добротвір” Ірина Малик.

У теплій невимушеній атмосфері батьки та діти змогли поспілкуватися між собою, поділитись своїми досягненнями та радощами. А з допомогою веселих клоунів дітки зробили паперові літачки і запустили їх у повітря. Усі разом раділи життю та посміхалися.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар