В Олександрії відзначили день волонтера (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сучасні доброчинці працюють не для відзнак і нагород, а задля тих, кому їхня підтримка сьогодні найбільш потрібна. І їхні зусилля нині оцінюють по праву. Не забувають волонтерів і представники олександрійської районної влади, військові та всі небайдужі земляки, які сьогодні вітали їх з професійним святом. Це відбулося на спеціальному фестивалі «Волонтерство: дорога, з якої неможливо зійти».

Захід в подібному форматі проводився вперше. Під час його проведення вісім олександрійських волонтерів, що допомагають українським воїнам, нагороджені пам’ятними медалями «За  гідність та патріотизм». Зокрема, Володимир Гориславець, Сергій Качинський,  Олег Линник, Олександр Рушковський старший, Олександр Рушковський молодший, Микола Козиренко, Олександр Федюк, Павло Царевський. А медаллю «За  мужність та самовідданість» – Світлана Пальчук.

П’ять волонтерських об’єднань отримали Почесні грамоти РДА. У тому переліку, координаційний цент волонтерів (керівник – Ірина Кабанова); громадська організація «Союз солдатських матерів та дружин військовослужбовців» (керівник – Галина Пащенко); громадське формування «Славутич» (начальник штабу – Ігор Макаров); громадська організація «Учасники антитерористичної операції Олександрійщини» (керівник – Юрій Коваль); громадська організація «Українське капеланство» (керівник – Валерій Труфанов).

Більше двадцяти волонтерів отримали з рук керівника Олександрійської райдержадміністрації Андрія Коломійцева та голови райради Ольги Коріненко почесні грамоти та грамоти РДА.

Багато теплих та зворушливих слів на адресу доброчинців  звучало не лише від влади, а й від колег, які сьогодні не шкодують часу, грошей та сил для допомоги тим, хто її потребує і залишається «трудівником тилу».

У подарунок  на згадку про свято на волонтерів чекав зворушливий концерт від творчих колективів Олександрійського районного будинку культури.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар