У Кіровограді відбудеться тренінг для батьків з окупованого Донбасу

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

6 грудня 2015 року у приміщенні обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г. Шевченка відбудеться тренінг для батьків-переселенців. Тренінг відбудеться в рамках проекту «У дбайливій оселі – діти веселі!», який реалізують ініціативна група переселенців, громадська організація «Спільна дія», управління освіти Кіровоградської міської ради та обласна бібліотека для дітей імені Т. Г. Шевченка. Проект профінансовано Stabilization Support Services та КримSOS за підтримки Фонду стабілізації конфлікту та безпеки Британського уряду.

Тренінг проведуть практикуючий психолог Оксана Шершень та ініціатор проекту Олена Ткаченко, яка з родиною переїхала з Донецька. Під час тренінгу батьки-переселенці отримають поради, як допомогти дітям швидше адаптуватися на новому місці. Окрім того, учасники тренінгу зможуть ознайомитися з лікувальним мистецтвом –арттерапією, дізнатися  про його можливості та зможуть на практиці його апробувати.

Батька, в яких немає можливості залишити дітей вдома, можуть прийти разом з ними. Для дітей бібліотека ім.Шевченка організує цікавий захід.

Телефон для довідок:  067-520-7009.

Читайте також: У Кіровограді відбувся тренінг для психологів, які працюють з дітьми-переселенцями

Довідка. Громадська ініціатива КримSOS є однією з найбільших ініціатив, що впроваджує різноманітні програми для допомоги внутрішнім переселенцям. КримSOS має усталену співпрацю з Міністерством соціальної політики України та іншими органами державної влади і працює в тісній співпраці з міжнародними організаціями. Проект Фонду стабілізації конфлікту та безпеки Великої Британії під назвою «Посилення участі громадянського суспільства у роботі Міністерства соціальної політики України та процесі національного примирення» спільно впроваджується  КримSOS з Stabilization Support Services, які здійснюють нагляд за вибором ініціатив для внутрішніх переселенців та діяльністю груп внутрішніх переселенців, що просять підтримки.

Оксана Якуніна

Поширити:

Залишити коментар:

коментар