Цапюк хоче віддати 25 млн грн підприємцям з ЛНР?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

25 мільйонів гривень планує отримати від реалізації “інвестиційного проекту” Олександрійський міський голова Степан Цапюк з фірмою, засновниками якої є двоє громадян з так званої ЛНР, тобто окупованої бойовиками території України.

Про новий проект міський голова повідомив на засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 3 грудня, – пишуть Олександрійські новини.

Як зазначив мер, якого цитує офіційний сайт, “С. Цапюк повідомив присутнім про те, що до нього звернувся інвестор, який на вигідних умовах у короткі терміни пропонує забезпечити бюджетні заклади Олександрії котельнями, що працюватимуть на твердих видах палива». Мова йшла про представника ТОВ «Захід-Схід-Енерго», якого назвали “київським інвестором”.

В той же час за відомостями у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців є тільки одне підприємство зі схожою назвою і воно не має жодного відношення до Києва, адже його засновники та керівники є жителями міста Красний Луч Луганської області, яке в нині знаходиться на окупованій бойовиками території України.

Слід зазначити, що керівництво фірми не змінювалось з 2011 року і власником більше ніж 2 мільйонів гривень внеску у статутний капітал є житель Красного Луча Петро Генадійович Алімов. Зокрема, у ЄДР вказано наступне: АЛІМОВ ПЕТРО ГЕННАДІЙОВИЧ. Адреса засновника: 94500, Луганська обл., місто Красний Луч, ВУЛИЦЯ КОМУНІСТИЧНА, будинок 35. Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 2001000.00”

Місцезнаходження юридичної особи зазначено як Рівненська область, Дубенський район, селище міського типу Смига.

Нагадаємо, місто Красний Луч з 2014 року знаходиться під контролем бойовиків, а про наявність там терористичних угрупувань свідчить актуальна карта проведення антитерористичної операції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар