На Кіровоградщині чоловік побив співмешканку заради алкоголю

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

41-річний раніше судимий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс жінці тілесні ушкодження та відібрав у неї мобільний телефон і банківські картки. За вчинене йому загрожує від 8 до 15 років ув’язнення.

1 грудня до Новоукраїнського відділу поліції з повідомленням про подію звернулася жителька сусіднього району, родичка потерпілої.

Правоохоронці з’ясовують обставини розбійного нападу, в якому підозрюється співмешканець потерпілої.Попередньо встановлено, що мешканець Миколаївської області протягом двох тижнів проживав у місті Новоукраїнка із жінкою.

«Того вечора, після розпиття алкоголю у гостях, чоловік почав вимагати у співмешканки кошти на придбання спиртного. Повернувшись додому, продовжив розмову про гроші, але жінка категорично відмовила, за що отримала декілька ударів дерев’яним стільцем в область голови. Скориставшись безпорадним станом потерпілої, зловмисник відібрав у неї мобільний телефон та банківські картки. Потім повернувся до центру міста, де продав засіб зв’язку за 400 гривень, які витратив на придбання алкоголю. Банківськими картками не зміг скористатися, адже не знав пін-коду», – розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

41-річна потерпіла звернулася до центральної районної лікарні. У жінки діагностували тяжкі травми голови.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, йому загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар