Кіровоградським контрактникам підвищать зарплатню?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За повідомленням Кіровоградського обласного військового комісаріату, вищі державні посадовці заявили про підвищення грошового забезпечення військовослужбовцям, як вже про вирішену справу. 

На останньому засіданні Ради національної безпеки і оборони України розглядалося питання фінансування сектору оборони та безпеки в наступному році. Президент України Петро Порошенко назвав одним з головних пріоритетів підвищення зарплат військовослужбовців, в першу чергу тим, хто йде на контрактну службу. «Ми бачимо, що в умовах необхідності проведення демобілізації значна частина може бути залучена до лав Збройних Сил на контрактну основу», — сказав Глава держави.

В свою чергу, нещодавно Міністр оброни України  генерал армії Степан Полторак заявив, що Міністерство оборони планує збільшити кількість військовослужбовців за контрактом і підвищити їм заробітну платню, це вже закладено у проекті бюджету на наступний рік.

Тому всі бажаючі проходити військову службу за контрактом у Збройних Силах України можуть звертатися до військового комісаріату за місцем проживання (реєстрації) або та за телефоном: (0522) 24-94-25.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар