Суд повернув тролейбусний парк Кіровограда у комунальну власність

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За втручання прокуратури Кіровоградщини з недобросовісного орендаря стягнуто багатомільйонну заборгованість. За позовом заступника прокурора Кіровоградської області з недобросовісного орендаря на користь громади міста Кіровограда стягнуто заборгованість по оренді цілісного майнового комплексу в сумі 3,3 млн грн.

Крім того, рішенням суду орендаря – товариством з обмеженою відповідальністю «Єлисаветградська транспортна компанія» зобов’язано повернути майно вартістю 5,7 млн грн., а саме майновий комплекс комунального підприємства «Кіровограделектротранс» до комунальної власності.

Позовні вимоги прокуратури ґрунтувались на невиконанні орендарем істотних умов договору. У суді прокуратура вимагала стягнути заборгованість по орендній платі, визнати недійсним договір оренди та зобов’язати підприємство повернути майно державі.

На даний час, господарським судом області позовні вимоги прокуратури задоволено в повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар