ДАБІ скасувала дозвіл на будівництво магазину на Кіровоградщині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

ДАБІ скасувала дозвільні документи на будівництво магазину на Кіровоградщині. Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції України у Кіровоградській області скасувало реєстрацію повідомлення про початок виконання будівельних робіт та декларацію про початок виконання будробіт щодо будівництва господарської будівлі з магазином у м. Бобринець по вулиці Дзержинського, 50.

Підставою для скасування дозвільних документів стала інформація про подання замовником недостовірних даних, в частині нецільового використання земельної ділянки. Це дає підстави вважати об’єкт самочинним будівництвом.

Так, Бобринецька міськрада повідомила, що земельна ділянка, за вказаною вище адресою, надавалась рішенням міськради для ведення особистого селянського господарства та на підставі договору купівлі-продажу отримана у власність замовником, а Бобринецька райдержадміністрація зазначила, що містобудівні умови та обмеження видавались на будівництво господарської будівлі без магазину.

Прес-служба ДАБІ України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар