Кіровоградщина – лідер із забезпечення учасників АТО землею

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградщина є одноосібним лідером серед усіх областей України у кількості наданої землі учасникам АТО.

Таку інформацію на засіданні обласної комісії з питання надання землі учасникам АТО оприлюднила в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Марія Соловйова.

“Кіровоградська область є лідером у наданні землі для ведення особистого сільського господарства учасникам АТО. За площею це 4 800 га землі, – зазначила в.о. начальника ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області й додала, – Ми майже на 20% випереджаємо Миколаївську та Хмельницьку області, де надано близько 3 900 га землі”.

Окрім того, Марія Соловйова наголосила, що лише у Кіровоградському районі видано землі стільки ж, скільки виділили усім учасникам АТО Херсонської області.

Деякі присутні не погодились із зазначеною статистикою і попросили надати на наступне засідання цифри виділених ділянок поряд із відхиленими заявкамиучасників АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар