Землевпорядники Кіровоградщини з початку року розглянули майже 55 тисяч заяв

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З початку року Державні кадастрові реєстратори Кіровоградщини опрацювали майже 55 тисяч заяв про ведення Державного земельного кадастру (ДЗК).

Надання витягів із Державного земельного кадастру та реєстрація земельних ділянок є найпопулярнішими на Кіровоградщині послугами у сфері земельних відносин.

Упродовж поточного року працівники Держгеокадастру регіону видали майже 43 тисячі витягів із ДЗК. Найактивніше таку інформацію запитували в Кіровоградському (5137 витягів), Гайворонському (2607), Олександрівському (2413) та ін. районах.

Кадастрові реєстратори Кіровоградської області зареєстрували з початку року більше 27,3 тисячі земельних ділянок. Найбільшу кількість наділів внесли до ДЗК у Кіровоградському (3974 ділянки), Новоукраїнському (1616), Долинському (1533) районах.

Достовірність даних за кожною заявою перевіряють спеціалісти територіальних органів земельних ресурсів. Лише після цього інформація вноситься до Державного земельного кадастру.

За матеріалами Сектоур взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар