У Кіровограді розпочався суд над активістами “Правого сектору” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 2 грудня, приблизно о 13.10, у Кіровському районному суді міста Кіровограда розпочалося судове засідання над першим активістом “Правого сектору”.

Суду чекають ще шестеро активістів. Їх звинувачують у вчиненні розбійного нападу на приміщення “Національної лотереї”.

Читайте також: Кіровоградський “Правий сектор” звинувачує поліцію у викраденні неповнолітньої активістки (ВІДЕО)

Біля приміщення Кіровського суду зібралося кілька десятків активістів “Правого сектору”. Деякі з них озброєні битами та одягнені у балаклави. Євген Миценко, в.о. голови Кіровоградського осередку “Правого сектору” пояснює присутність “Правого сектору” під стінами суду, як необхідний елемент для боротьби із несправедливою системою.


“Режим внутрішньої окупації вирішив, що його влада безмежна. Ми ж віримо в інше. Адже крім цієї влади є влада інша – народна”, – говорить лідер місцевого “Правого сектору”.

Читайте також: Кіровоградська поліція підозрює “Правий сектор” у нічному розбої (ФОТО)

Також Євген Миценко зазначає, що у випадку несправедливого рішення суду, активісти будуть боротися з системою усіма можливими методами.


“Якщо не вдасться визволити побратимів найближчим часом, ми будемо боротися із системою всіма чесними способами. Можливо, й силовими. Якщо система несправедлива, народ має право на свою боротьбу”, – переконаний лідер кіровоградського “Правого сектору”.

Нагадаємо, 29 листопада ввечері невідомі в масках розтрощили та пограбували відділення «Національної лотереї» в центрі Кіровограда. Поліція тієї ж ночі затримала сімох активістів “Правого сектору” за підозрою у скоєнні вищезазначеного злочину. В.о. голови обласного осередку партії “Правий сектор” Євген Миценко повністю відкинув ці звинувачення і заявив, що ці семеро активістів поверталися з вишкільного табору у Холодному Яру.

 Читайте також: “Правий сектор” стверджує, що не брав участі у нічному нальоті

Поширити:

Залишити коментар:

коментар