У День народження героїчного спецназівця, односельці відвідали його могилу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

29 листопада 2015 року виповнилося б 29 років Анатолію Бузуляку –  сержанту Збройних Сил України, командиру відділення, заступнику командира розвідгрупи 1-го батальйону 3 окремого полку спеціального призначення, який загинув під час виконання бойового завдання, перебуваючи в складі розвідгрупи з рятування пілотів збитого літака поблизу міста Сніжне Донецької області 29 липня 2014 року.  

Читайте також: Кіровоградщина прощається з чотирма загиблими воїнами (ФОТО)

У цей день  вшанувати Героя прийшли рідні, друзі, наречена Людмила, бойові побратими Олександр, Василь та Олексій, які теж пройшли через страшне пекло війни, а також вихованці Високобайрацького НВК (де Тоша навчався до 7 класу), його перша вчителька Вікторія Гавриленко, представник народного депутата України Станіслава Березкіна  Наталія Брайченко.

Директор Високобайрацького НВК Оксана Єфімова розповіла дітям про життєвий подвиг Героя, а учні декламували  патріотичні вірші, дякуючи Анатолію за їхнє мирне сьогодення.

Читайте також: На Кіровоградщині за підтримки народного депутата відкрили меморіальну дошку воїну АТО

Галина Дмитрівна, мама Толі,  не стримуючи сліз, дякувала людям, які її підтримують, за все, що вони роблять в пам’ять про її сина. Як краялись серця присутніх від материнських сліз, так і стискались від невимовного смутку, коли бойові товариші схилили голови перед могилою Тошки в глибокій задумі.

Тримтячими руками люди поклали квіти до могили Героя та вшанували його хвилиною мовчання.

Ми пам’ятаємо про тебе, Тошо! Вічна тобі слава!

Читайте також: В пам’ять про кіровоградського спецназівця відкрили дитячий майданчик (ФОТО, ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар