У Кіровоградській виправній колонії вперше здійснено Таїнство вінчання (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями, у храмі святого Романа Московського, який розташований на території Кіровоградської виправної колонії (№ 6), відбулось Таїнство вінчання засудженого Владислава із дружиною Мариною.

Ієрей чоловічого монастиря Аркадій провів обряд вінчання  та благословив їх на довге і щасливе сімейне життя.

Для подружжя ця подія стала хвилюючою, а для персоналу установи ще й довгоочікуваною, адже за 7 років з дня створення та освячення храму у колонії, це дійство проведено вперше.

Молода пара  відчула, що вінчання їм по-справжньому потрібне, а коли удвох відвідали храм під час проведення заходу в установі «Дня відкритих дверей», прийняли тверде рішення наступного ж дня обвінчатися, щоб бути у нерозривному духовному союзі та дотримуватись християнських заповідей. До того ж пара очікує первістка.

Обвінчана Марина поділилася своїми враженнями: «Вінчання в церкві цілком відмінно від формальної реєстрації шлюбу,  – це вражаюча  і незабутня дія, яка, я сподіваюсь, назавжди  скріпить наші з Максимом люблячі серця».

За матеріалами прес-служби Управління ДПтС Украни в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар