«Важких» неповнолітніх Кіровоградщини «полякали» СІЗО (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Днями, з метою профілактики та запобігання підліткової злочинності, відбулась ознайомча екскурсія для неповнолітніх, які перебувають на внутрішньокільному обліку і потребують додаткових заходів виховного впливу.

Екскурсія відбулась за зверненням головного спеціаліста служби у справах дітей Людмили Козицької, спільно з методистом Олександрійського відділу освіти Валентиною Грушою та заступником начальника  Олександрійського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Валерієм Козицьким, на базі Кіровоградської установи виконання покарань (№14).

Неповнолітнім екскурсантам детально роз’яснили умови й правила проживання ув`язнених, серед яких: впорядкований розпорядок дня, примусове навчання для осіб, які потрапили за грати та не встигли здобути середню освіту, обов’язкові роботи, прогулянки за розкладом та чітко лімітовані за часом, постійне перебування під наглядом та обмеження у зустрічах з друзями, рідними та близькими.

У процесі проведення ознайомчої екскурсії були продемонстровані: бібліотека, навчальний клас, зал для проведення культурних заходів, камери, де утримуються заарештовані, і кімната для бесід з психологом.

Діти пройшлися приміщенням закритого типу та на власні очі побачили, в яких умовах перебувають ув’язнені.

По закінченню екскурсії, молодь, не приховуючи емоцій, ділилась враженнями від побаченого, стверджуючи, що ні за яких обставин не хочуть сюди потрапити.

За матеріалами прес-служби Управління ДПтС Украни в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар