1 грудня діти закликатимуть Кіровоградських чиновників протидіяти СНІДу.

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом кіровоградські чиновники отримають незвичайні звернення. Закликати можновладців до раціонального використання місцевих коштів та ефективної боротьби зі СНІДом, будуть маленькі небайдужі громадяни. Юні художники покажуть представникам влади та громадськості своє бачення  майбутнього без СНІДу.

1 грудня 2015 р.  представники Кіровоградського обласного відділення  ВБО ВМ «ЛЖВ» за підтримки Обласного благодійного фонда «Повернення до життя», проекта “Здоров’я жінок України” (НРГО “Прес-клуб реформ”) та Кіровоградського обласного художнього музею проведуть спільну акцію, що присвячена Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом.

В цей день організатори відкриють виставку «Майбутнє без СНІДу», де будуть представлені роботи маленьких художників, які навчаються в Кіровоградському обласному дитячо-юнацькому центрі, а також проведуть творчі майстер-класи та тематичні вікторини.
В рамках заходу всі небайдужі до власного здоров’я можуть пройти експрес-тестування на ВІЛ, отримати необхідну консультацію, інформаційні матеріали та засоби особистого захисту від спеціалістів та волонтерів ОБФ «Повернення до життя».

На початку акції організатори, спільно з чиновниками, відповідальними за протидію СНІДу в Кіровоградській області проведуть прес-брифінг, в ході якого дізнаємось, чому чиновники не чують громадськість та що спонукало громадських активістів заручитися підтримкою дітей у боротьбі зі СНІДом.

До участі у прес – брифінгу запрошені:

Коваленко Сергій Петрович – Заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації

Рибальченко Олег Миколайович – директор департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА

Божок Галина Петрівна – головний лікар комунального закладу “Кіровоградський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом”

Александров Олександр Анатолійович- голова правління КОВ ВБО «ВМ ЛЖВ»

Запрошуємо усіх небайдужих підтримати нашу ініціативу та долучитися до заходу.

1 грудня 2015 року, початок о 13.00
м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 60 (Обласний художній музей)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар