В одній з аптек Кіровограда вільно продавали нарковмісні таблетки (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 25 листопада, правоохоронці виявили порушення порядку відпуску нарковмісних лікарських засобів в одній з кіровоградських аптек.

 Працівники відділу 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України, задокументували факт продажу з порушенням комбінованого лікарського засобу “Кодтерпін ІС”, що містить наркотичний засіб кодеїн.

25 листопада під час проведення у приміщенні аптеки санкціонованого обшуку було вилучено 810 пігулок вказаного засобу. Загальна вартість вилученого складає близько 2,2 тисяч гривень.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 320 «Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів» Кримінального кодексу України.

За результатами експертизи, за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення працівника аптеки до кримінальної відповідальності. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, арешту, обмеження волі до чотирьох років або позбавлення волі до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років.

 

За матеріалами відділу 4-го територіального управління ДПН Національної поліції України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар