Жителя Кіровоградщини викрито у крадіжці інструментів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жителя Олександрії викрав інструменти у 32-річного мешканець одного з сіл Олександрійського району. За вчинене зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

До інспектора Олександрійського районного відділення поліції звернувся житель населеного пункту, який повідомив, що з його домоволодіння викрадено бензопилу, зварювальний апарат та болгарку.

“Правоохоронці встановили причетність до вчинення злочину 37-річного раніше судимого жителя м. Олександрії. У даний час частину викраденого повернуто власникові”, – повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За вчинене зловмисникові загрожує покарання у вигляді арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років. 

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар