Кіровоградець увійшов до списку найбагатших аграріїв України

Кіровоградець Сергій Тарасов, власник компанії «Агроспецсервіс», увійшов у рейтинг найбільших аграріїв – 2015 року за версією видання “LANDLORD”. У рейтингу з 35 аграріїв, Тарасов посів 20 сходинку. Капітал кіровоградця становить $ 57 млн.

Довідка: 

Тарасов Сергій Дмитрович – народився 19 листопада 1961 року, проживає у м. Києві. Закінчив музичну школу, 10 років пропрацював музикантом у ресторанах. У 1990-х мистецтво перестало приносити гроші, і Тарасов зайнявся бізнесом.

За інформацією “Форбс”, Сергій Тарасов – один з найнепублічніших бізнесменів України. Перші гроші заробив на перепродажі музичних інструментів. Агробізнесом займається вже понад 20 років. Спочатку торгував зерном, потім орендував перші 600 га землі. Зараз його компанії обробляють понад 41000 га. У 2014 Тарасов задумав розводити свиней і вже знайшов майданчик для будівництва ферми на 5 250 свиноматок. У проект готовий інвестувати 16 млн євро.

«Агроспецсервіс» вирощує зернові та олійні культури, а також цукровий буряк. У групи є цукровий завод, елеватор і власна торгова компанія. Майже всю продукцію Тарасов відправляє на експорт, тому всю виручку отримує у валюті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Кіровоградець увійшов до списку найбагатших аграріїв України

  1. Запитання до аграрного бізнесмена С.Тарасова:
    Скажіть, будь ласка, як Ваші співробітники “умудрилися” в окремих селах Новгородківського району Кіровоградської області “змусити” пенсіонерів підписати замість договорів оренди земельних паїв пусті бланки? І чому протягом кількох років ці “вже заповнені Вашими співробітниками” бланки не повертають цим “затурканим і обдуреним” пенсіонерам?
    Все це схоже на шахрайство вищої проби!!!

Коментарі заборонені.