Кіровоградщина: топіарій як професія

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Втративши роботу Людмила із Гайворонського району вирішила пееретворити своє хобі на професію.

«Топіарій – дуже давній вид мистецтва. Роблячи дерево щастя у формі кулі, людина перетворює його на своєрідний контейнер для позитивної енергії, який має принести вдачу тому, хто стане його хазяїном», – так розпочала захист бізнес-плану Людмила, яка за сприяння Гайворонського районного центру зайнятості вирішила започаткувати власний бізнес.

Втративши роботу, жінка звернулася до районного центру зайнятості з метою працевлаштування. Серед запропонованих послуг безробітну найбільш зацікавила можливість за сприяння служби зайнятості відкрити власну справу. Фахівці районного центру зайнятості порадили їй стати учасницею семінарів «Як розпочати свій бізнес?» та «Від бізнес-ідеї до власної справи», де вона ознайомилася із основними правовими аспектами ведення бізнесу, основами побудови бізнес-плану тощо. Обираючи сферу професійної діяльності, Людмила не вагалася, адже дуже довго займалася виготовленням топіарію.

Скориставшись знаннями та порадами фахівців, здобутими на вищевказаних заходах центру зайнятості, жінка розробила та успішно захистила бізнес-план і розпочала його реалізацію.

На думку Людмили, обраний нею вид підприємницької діяльності дасть змогу забезпечити себе стабільним заробітком і займатися улюбленою справою, яка приноситиме задоволення не тільки їй самій, але й всім тим, хто разом з цим виробом принесе в будинок не тільки гарний настрій і удачу, а й матеріальне благополуччя.

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Поширити:

Залишити коментар:

коментар