Працівники поліції знайшли крадія ліхтарів із Театральної площі

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Зловмисником виявився 26-річний раніше судимий житель обласного центру. Своїми діями крадій завдав закладу культури матеріальну шкоду на суму близько 23 тисяч гривень. За вчинене йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Повідомлення про подію надійшло до правоохоронців від начальника охорони театру. На місці було виявлено та задокументовано крадіжку шести паркових металевих ліхтарів.

Читайте також: Із Театральної площі Кіровограда зникли 4 ліхтарі (ФОТОФАКТ)

– Розкриття даного кримінального правопорушення, яке викликало громадський резонанс, стало першочерговим завданням для правоохоронців, – наголосив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Провівши низку розшукових заходів, старші інспектори відділу поліції встановили особу зловмисника.

Читайте також: Кіровоградська міліція реагує на правопорушення лише після другого дзвінка?

Як з’ясувалося, у нічний час чоловік самостійно демонтував ліхтарі, після чого вивіз їх на таксі й відразу ж продав. Отримані грошові кошти у сумі 2 тисяч гривень використав на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Кіровоградцю загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції

Поширити:

Залишити коментар:

коментар