Кіровоградські пільговики мають право на безкоштовні лічильники

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 10 вересня 2015 року № 465 затверджено Порядок встановлення приладів обліку холодної води у квартирах, житлових будинках малозабезпечених пільгових верств населення міста Кіровограда.        

З питання безоплатного встановлення водолічильника за кошти міського бюджету можуть звертатися малозабезпечені пільгові категорії населення – інваліди війни, учасники бойових дій, учасники війни, учасники АТО, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, віднесених до категорій 1 та 2, у разі, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Відповідно до Порядку, встановлення засобів обліку холодної води проводиться за зверненням особи до відділу по роботі зі зверненням громадян Кіровоградської міської ради (вул. Велика Перспективна, 41,  кімн. 130) із заявою і документами про пільгове встановлення засобів обліку холодної води та за умови фактичного проживання пільговика та членів сімей (загиблого) за місцем реєстрації.

Окрім заяви, необхідно надати наступні документи:
ксерокопію паспорта та ідентифікаційного коду;
довідку про зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб (форма № 3);
довідку про доходи членів сім’ї; копію документа, що підтверджує право на отримання пільги.

За додатковою інформацією просимо звертатися за тел. 24 84 55.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар