Кіровоградські дорожники провели Тиждень безпеки руху

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху кіровоградські дорожники підбили підсумки своєї діяльності.

Протягом року дорожники Кіровоградщини проводять комплекс заходів для забезпечення безпеки руху на дорожній мережі. Це ремонтні роботи покриття, встановлення та оновлення дорожніх знаків, нанесення розмітки та пішохідних переходів.

З початку року, на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, підрядними організаціями ДП «Кіровоградський облавтодор» ліквідовано 175432 м² ямковості, з яких на дорогах державного значення 117992 м². Нанесено 337 км розмітки, 47 пішохідних переходів, у тому числі прилеглих до 4 шкіл та 2 дитсадків, встановлено та оновлено 1518 дорожніх знаків, з них 114 спрямованих безпосередньо на безпеку дітей на дорозі. Крім того, привели до належного стану 45 автопавільйонів та 45 елементів санітарного облаштування.

 В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху відновили ТЗОДР на ділянках, прилеглих до закладів освіти. Загалом вздовж доріг загального користування розташовані 15 шкіл, 5 дитячих садків та 1 учбовий заклад.

За матеріалами прес-служба САД у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар