Завтра Тарас Прохасько зустрінеться з кіровоградськими дітлахами (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Завтра, 17 листопада, о 14:00 у Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбудеться зустріч з письменником Тарасом Прохасько.

Зустріч із відомим українським письменником, есеїстом і публіцистом Тарасом Прохаськом, відбудеться у рамках Національного проекту «Україна читає дітям».

У програмі зустрічі презентації нових творів, живе спілкування з письменниками, питання від учасників зустрічі та автограф- і фотосесія.

Нагадаємо, 17 листопада о 18:00, Тарас Прохасько буде гостем Львівської майстерні шоколаду у Кіровограді.

Довідка: 

Прохасько Тарас Богданович (16 травня 1968 року народження) – вітчизняний письменник і журналіст сучасності.

Виходець з Івано-Франківщини, навчався у місцевій середній школі. Найбільшу цікавість у нього як в учня викликали уроки біології, тож навіть не замислюючись обрав для вступу відповідний факультет Львівського державного університету. В студентські роки був активним учасником громадського життя, зокрема, не пройшов повз «революції на граніті» 1990 року. З 1993 року працює журналістом в газетах і журналах, ведучим на радіостанції та, навіть, грає в кінострічках («Квіти святого Франциска», «Втеча в Єгипет»).

Першим літературний твором Т. Прохасько стало оповідання «Спалене літо». Згодом, здобули популярності й такі книги літератора, як «Інші дні Анни», «БотакЄ», НепрОсті» тощо. Його прозу можна вирізнити з-поміж інших за особливою стилістикою: автор завжди порівнює людську особистість із рослинами, прикрашає сюжети автобіографічними даними, надаючи їм певної відвертості та чуттєвості.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар