Кіровоградський військкомат пояснив деталі судового позову бійця

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З приводу ситуації, яка раптово виникла навколо бійця 17 мотопіхотного батальйону Геннадія Ткаченка та його справи, щодо грошового забезпечення, Кіровоградський обласний військовий комісаріат повідомляє, що нарахування грошового забезпечення військовослужбовцям здійснюється безпосередньо військовою частиною, у якій проходить службу військовослужбовець.

Таким чином, невиконання керівних документів призвело до порушення прав громадянина Геннадія Ткаченка безпосередньо зі сторони командування 17 мотопіхотного батальйону,  а не працівників Кіровоградського обласного військового комісаріату.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат був залучений судом лише у зв’язку з тим, що фінансування 17 мотопіхотного батальйону здійснюється через фінансову службу обласного військового комісаріату.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат НЕВПОВНОВАЖЕНИЙ напряму виплачувати громадянам кошти, без надання відповідних бухгалтерських документів, безпосередньо керівництвом 17 мотопіхотного батальйону.

За таких обставин, вважаємо, що звинувачення на адресу Кіровоградського обласного військового комісаріату у порушенні прав громадянина Геннадія Ткаченка особами, які озвучили дану ситуацію є безпідставними, про що й було доведено до відома вдячної волонтерки Тетяни Іванівни Бородіної, та роз’яснено усі правові позиції.

Зазначаємо що, Кіровоградським обласним військовим комісаріатом апеляційна скарга не подавалася, а кошти на відшкодування грошового забезпечення замовлені, та після їх надходження до  обласного військового комісаріату  – будуть виплачені  громадянину Геннадію Ткаченку.  Чи подаватиметься апеляційна скарга, безпосередньо 17 мотопіхотним батальйоном Кіровоградському обласному військовому комісаріату НЕ ВІДОМО!

Разом з тим, ми вдячні волонтерці Тетяні Іванівні Бородіній за її реакцію і за порозуміння.

Просимо усіх небайдужих до долі учасників АТО та членів їх родин і надалі звертати увагу на їх проблеми та вказувати нам для своєчасної реакції і надання кваліфікованої допомоги!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар