На Кіровоградщині злодій, щоб помститися товаришу, вкрав у нього паркан

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

24-річний житель міста Новоукраїнки вирішив поквитатися з другом за образу та демонтував 7 секцій чавунного паркану у його домоволодінні.

Як встановили правоохоронці, чоловік перебував разом з 39-річним товаришем у гостях в інших місцевих жителів, де розпивав спиртні напої.

Згодом між знайомими виникла сварка, на що молодший товариш образився та залишив компанію. А проходячи повз будинок кривдника, вирішив йому помститися, – розповів Ігор Матвійчук, начальник Новоукраїнського відділу поліції ГУ НП в області. – Зайшов до подвір’я потерпілого, демонтував чавунний паркан та переніс його до свого дому по сусідству. Через декілька днів продав крадене за майже 700 гривень. Кошти витратив на власні потреби.

За фактом злочину розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. 

За матеріалами сектору комунікації ГУ Національної поліції України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар