Засуджені Кіровоградщини користуються Інтернетом без соцмереж (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Петрівській виправній колонії управління ДПтС України в Кіровоградський області (№ 49) в рамках впровадження Спеціальної інформаційно-комунікаційної системи сприяють темпу приросту користувачів

З метою забезпечення виконання доручення Голови ДПтС України від 05.03.2015 року №82-15 щодо впровадження та забезпечення належного функціонування Спеціальної інформаційно-комунікаційної системи в Петрівській виправній колонії (49), за вказівкою заступника начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області підполковника внутрішньої служби Наталії Рогожко, персоналом організовано роботу щодо методичного забезпечення в питаннях надання доступу до мереж рухомого зв’язку та доступу до мережі Інтернет, що сприяло темпу приросту користувачів.

Користуватися інтернетом засуджені зможуть з обмеженнями і під наглядом. На планшетах заблокований доступ до соціальних мереж, електронної пошти й інших інтернет-джерел негативного змісту.

Адміністрацією Петрівської виправної колонії (№49) роз’яснено засудженим основні принципи користування обладнанням системи СІКС, порядок тарифікації та оплати за користування наданими послугами.

У виправній колонії також проводиться робота щодо забезпечення засуджених можливості здійснювати відеозв’язок з рідними та близькими.

Петрівська виправна колонія управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар